Workshops

HERO's JOURNEY

Workshop Storytelling for Events

Wil je dat je deelnemers energie behouden tijdens een event? Dat er een logische opbouw in je programma zit, die zorgt dat mensen echt in het verhaal stappen? Wil je dat mensen op je event terugkijken als een onvergetelijke dag, die hen heeft veranderd?

Storytelling voor film, theater of literatuur is gebaseerd op archetypische mythen en beelden die diep in ons verankerd liggen. Ook voor events kun je op die manier een storyboard maken. Volg de vijf fases die zorgen voor een energie opbouwende flow.

De workshop gaat in op de verschillende fases die je kunt inbouwen en waar je ervaringen aan kan hangen. Je ontdekt de kracht van een spectaculaire opening, een stuk white space, en theatrale experiences. Ideaal voor internal branding events waar storytelling centraal staat! info@meandmaureen.com

 

Sol-Heineken

Workshop Speech coaching; spreken vanuit kracht en durf

Presenteren. Wie vindt het niet spannend? Of het nu voor een grote zaal is, of voor een kleine vriendengroep, de meeste mensen voelen hun zenuwen door hun keel gieren bij het presenteren. Je stem en lichaam raken gespannen onder druk van de sociale omgeving. Hierdoor kan je adem omhoog gaan, je keel droog worden, of je voelt je niet zelfverzekerd.

Speciaal voor deze gelegenheden ontwikkelden wij de training Presenteren met Pit: een dag durende training waarbij alle aspecten van het presenteren aan bod komen. Stemgebruik en acteertechnieken komen aan bod. Tijdens de dag kun je oefenen met alle factoren, en ook je eigen materiaal al vast uitproberen.

Wil je een keer alleen komen? Dat is ook mogelijk. Ik bied vaak hulp middels individuele speechcoaching. We werken dan een uur tot anderhalf uur aan je eigen verhaal.

 

Onderdelen

Opbouw: leer je tekst opbouwen op een spannende manier

Structuur: leer de 7 stappen die elke toeschouwer meeneemt

Presentatie: ontdek je kracht in je stem, je lichaamshouding en deskundigheid

 

Co – coaching

Voor de dagtraining werk ik samen met Marjon Landheer van Landheer&Zo, gespecialiseerd in het Luisterend  Spreken.

 

Neem contact op via: info@meandmaureen.com