STEP CHALLENGE

ERVAAR INNOVATIE…

Het spel was bedoeld om deelnemers kennis te laten maken met het nut van conditie opbouwen met een tracker. Alle deelnemers werden uitgedaagd om die dag 8000 stappen te zetten. Op het event terrein werden brievenbussen verspreid waar deelnemers kaarten in moesten posten. Op de kaarten stond een vraag over The Future of Innovation, die eerst diende te worden beantwoord. Aan het einde van de dag werd degene die het meest had gelopen EN de vragen het beste had beantwoord beloond bij het diner. De tracker (VIVO SMART) werd uitgedeeld aan 114 deelnemers.

De ervaring

Er deden 60 deelnemers mee, uit 8 verschillende landen, en op verschillende functies. Het spel vonden de meeste mensen erg leuk, al was het even wennen om op een event zelf veel te moeten lopen. Toch leverde het een gevoel van competitie op, wat later als positief werd ervaren omdat het iedereen even op scherp zette. Ook was het een conversation starter voor in de avond uren, toen de uitslag bekend werd. De meeste mensen vonden het thema ‘The Future of Innovation’ het belangrijkste. Enkele deelnemers hebben de tracker in hun bedrijf laten inzetten, om een in-company vitality boost te realiseren.

Het resultaat

  • Ervaring en inzicht in het gebruik van trackers
  • Discussie over het inzetten van vitaliteits middelen in je eigen bedrijf
  • Plezier
  • Interactie en verhoogde stemming van deelnemers
  • Een betere conditie!

Waar?

De game werd uitgevoerd op het terrein van een landgoed, waar deelnemers de gehele dag te voet alles konden doen, en de brievenbussen werden verspreid over het hele terrein

Team

Maureen Kamphuis, Kim de Vos, Tilly Kesting, en opdrachtgever Eurapco