WONDERWHEEL TRAINING

WIL JIJ MEER DOEN MET ENTERTAINMENT OP JOUW EVENT?

Wonderwheel Training

Ben je op zoek naar een manier om je bezoekers dieper te raken?

Wil je met eenvoudige stappen je event meer impact geven?

Zoek je naar manieren om bezoekers te trekken?

Kijk eens naar de events of bijeenkomsten die je nu al organissert. Ben je tevreden? Wil je ze verbeteren? Worstel je met het vinden van de juiste stappen om het een leuker impactvollere gelegenheid te maken? Zoek je meer interactie met je bezoekers of gasten? ? Bij Me&Maureen geloven we in high impact door middel van entertainment, theater, storyboarding of andere elementen uit de performance wereld.

We hebben veel ervaring met het creëren van ‘eventjourney’s’ ofwel verhalen voor events. We gebruiken hierbij theatrale middelen en creëren hiermee entertainment, presentatie’s of acts die de boodschap overbrengen.

Hieronder zie je een eventcanvas voor onze Sol case (Heineken) generated by Eventmodelgeneration.

SolStoryboard

Dit jaar echter hebben we een model ontwikkeld, het WONDERWHEEL, waar de training naar is genoemd. Het zijn 7 stappen om je event meer impact te geven met de volgende onderdelen:

1.    De locatie of wereld
2.    Personages
3.    Centrale spanning of rode draad
4.    Relaties en uitwisseling (scenes)
5.    Emotionele climax
6.    De uitkomst
7.    De transformatie

Door deze 7 stappen te volgen creëer je een impactvol event, waar bezoekers op afkomen, blijven, en nog lang over napraten.

Resultaat

  • Je begrijpt nu hoe je je event moet inrichten om mensen te trekken
  • Je bent beter in staat de uitkomst ervan te sturen
  • Je creëert waardevolle events met een beter publiek
  • Je bezoekers waarderen je event hoog, en komen terug of vertellen het door
  • Je krijgt zin in een volgend event!

Opbouw

Iedere stap leggen we uit middels een PDF in je mail. Daarnaast kun je ook consult krijgen voor vragen die specifiek gericht zijn op jouw event. We spreken per sessie een prijs af. Wil je een bestaand event onder handen nemen en daar een echte brainstorm aan besteden? Schrijf dit erbij, en schrijf je dan in voor een ‘table session’ waarin we in diepte kijken naar het event dat je nu al hebt.

Schrijf je in

De Wonderwheel training online kost slechts Euro 595,- voor 8 lessen, met persoonlijke voor- en nabespreking na elke les. Schrijf je in door een mail te sturen aan kamphuismaureen@gmail.com.

Of boek een Table Session

Tot snel!