BADTIMESTORIES | 29, 30 en 31 mei 2020

Op 29,30 of 31 mei van 21.00 uur tot 23.30u vindt Bad Time Stories plaats; live vertellingen per telefoon, bedoeld voor alle Amsterdammers ter troost ende vermaeck in tijden van Corona.

BadTimeStories worden voorgelezen door professionele acteurs en voorlezers, via de telefoon, live in je oor!

Voel je je een beetje ongerust, eenzaam of alleen? Maak je je zorgen of wil je gewoon de tijd even doden? Dan bieden wij je een mooi, spannend, ontroerend of grappig verhaal aan, live voorgelezen door een van onze voorlezers! Drie avonden lang vertellen zij met passie een verhaal aan jou. Je hoeft alleen maar in te bellen via het centrale nummer.

085- BADTIME

Kies je favoriete verteller

Jet van Boxtel
Yonathan Keren
Maureen Kamphuis
Fransje Boelen

Voor wie?

BadTimeStories is bedoeld voor iedereen in de stad Amsterdam, die behoefte heeft aan een mooi voorgelezen verhaal in de avonduren. Alle leeftijden en alle doelgroepen zijn mogelijk. De verhalen zijn kort, en van alle type genres. Dus zoek er eentje uit!

Hoe werkt het?

Boek een sessie via onderstaand formulier. Kies een datum, en een tijd, bij jouw favoriere verteller. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging. Op die datum bel je op de afgesproken tijd naar het centrale nummer 085…gewoon met je eigen telefoon. Volg de instructies die je krijgt bij je inschrijving. Je betaalt alleen locale kosten, geen extra. Jouw favoriete voorlezer neemt op, en je hoort je story? Live in je oor…

Boek hier je Bad Time Story