CREATIEVE CONCEPTEN voor een betrokken publiek

Creatieve concepten voor je bijeenkomst

Corona heeft ons het roer doen omgooien, en live bijeenkomsten gaan nu vaak online. Toch treuren we niet en zetten we door, met nieuwe interactieve formats op anderhalve meter afstand, met intiemere sfeer door kleinere groepjes uit te nodigen, of door andere interactie vormen te bedenken. Bij Me&Maureen verzin ik concepten om je publiek aan je te binden. Denk aan een online workshop om meer te leren over communiceren met humor. Om je problemen op te lossen met het net nieuw uitgevonden C.L.O.W.N model of door een leuke podcast voor je te maken, en eventueel te helpen met deze te presenteren.

Kortom, er zijn nog genoeg mogelijkheden om je boodschap over te brengen. Voor meer informatie kun je me mailen via infoaddmeandmaureen.com

 

Maak je eigen podcast

Online voorleesworkshop

Live acts online

Is je bedrijf of organisatie toe aan een audio format zoals een podcast of een audio talkshow? Dan kunnen wij een audio flow maken, op hoge kwaliteit opnemen en tevens acteurs of andere sprekers voor je regelen.

Ben je bekend met Heyreader? De leukste kinderboeken in een box? Voor Heyreader uitgeverij geef ik online voorleesworkshops voor ouders, die nog beter willen leren voorlezen. Een uur lang leer je alles over stem, techniek, en hoe je je kind aan je lippen kan laten hangen. Voor meer informatie en inschrijven: www.heyreader.nl

Ook online events kunnen wij leuk maken met live acts, zoals live tekenares Jessamijn Alberts, of een comedian, of even ontspannen online met wat rek-en strek oefeningen? Onze acteurs en creatieven staan klaar om je online event boeiend en leuk te maken, voor een persoonlijke touch!

Our concepts

Onze concepten zijn interactief, we maken ze op maat, in opdracht van organisaties, die een duidelijke boodschap hebben. Zowel inhoudelijk als inspirationeel, zodat de deelnemers de boodschap  oppakken. Een open concept heeft een duidelijk doel, maar geeft ook ruimte aan plezier.
Onze doelgroep zijn corporates, commerciële en culturele organisaties.
 
De foto links: Talkshow Pittige Mosterd, Amsterdam, met Def P

LET’S WORK TOGETHER

How can I bring your experience
to a higher level?