A Compliment a Day, keeps the doctor away

Voor congressen, bijeenkomsten, en andere meetings, zorgen de Complimentendokters voor de nodige waardering en lof voor alle bezoekers. Met een feestelijk onthaal krijgt iedere bezoeker een persoonlijk gesprek, om vervolgens een complimentendouche te ontvangen. Geheel afgestemd op de behoefte van de bezoeker, die in een voorgesprek al een behoefte heeft aangegeven. Ook krijgt de bezoeker een mooi muziekje te horen, en past de douche zich energetisch aan, aan wat nodig is. Een onderdompeling, geheel volgens de richtlijnen van het nieuwe jonge vakgebied, de Complimentaire Geneeskunde.

Dr. Lof en Dr. Dankbaar inventariseren een ieders behoefte en stemmen hun complimenten, muziek, en zelfs medicijnen erop af. Want de apotheek is geopend, en iedere bezoeker ontvangt een geheel op maat gemaakt medicijn, wat geheel werkt volgens het placebo effect.

De Complimentendokters kun je inhuren per 2 dokters, voor een dag of dagdeel of meerdere.

Onze prijs varieert tussen Euro 800,- en Euro 1200,- voor een gehele dag. Wij nemen zelf onze materialen mee, en zorgen voor de aankleding.

5/5
"Het was heerlijk om onder de Complimentendouche te staan, en waardering te ontvangen, voor het congres waar we zo hard voor hadden gewerkt.."
Helma
Huisarts, DokH
Jennifer Evenhuis
Maureen Kamphuis
Ilonka Brügemann

Contact

Wil je Complimentendokters inhuren? Wij komen met douche, apotheek en tentje!

Mail: maureen@meandmaureen.com of  ilonka@sense-coaching.nl

Tot snel