SPEECH COACHING

Speak up - Online presentatie training

Voor teams en individuen die inmiddels wel gewend zijn aan vergaderen via Teams of Zoom, is er nu Speak Up. Dit is een training waarbij je leert om interactie te faciliteren of te initiëren tijdens je online sessies.

Hoe krijg je enthousiasme en energie in de meeting, door je eigen bijdrage? Hoe blijf je vrij en onbevangen terwijl je serieuze content hebt te behandelen?

Speak up richt zich op 2 aspecten: de presentatie aspecten zoals stem, lichaamstaal en storytelling skills. Daarnaast richt je je op Meeting Design. Welke formats werken nu goed online en hoe kan je deze inzetten voor een positieve flow

  • Stem en spreekvaardigheden
  • De kracht van het kader
  • Interactieve formats: talkshow formats, pitches, quiz, hoe zet je het op en wat voor effect hebben ze?
  • Team gesprekken, hoe begeleid je ze en waar kan je ze nog leuker en effectiever maken?
  • Visuele of auditieve middelen: hoe zit dat met filmpjes en auditieve middelen?

Na de training heb je meerdere werkvormen paraat om je meeting interactiever en effectiever te maken. Ook heb je concrete handvatten gekregen om je eigen bijdrage positief te realiseren. Belangstelling? Mail mij via: maureen@meandmaureen.com en maak een afspraak online voor meer informatie en vraag een offerte op!

Voorlezenonline

Over mijn ervaring

Me&Maureen verzorgt al meer dan 10 jaar speechcoaching voor leidinggevenden, performers en andere podiumhelden. Dit betekent dat je je verhaal samen met Maureen maakt. 

Je kunt rekenen op tekst advies, inspirerende coaching middels acteertechnieken, regie voor je speech delivery, en inzicht in wat werkt op het podium (technisch). Ook kan je coaching krijgen in een bepaalde stijl, comedy bijvoorbeeld, of juist ‘visionair en groots’.  Mijn kennis van teksten baseer ik op mijn achtergrond als linguist en theater regisseur. Obama liet zich ook leiden door Shakespeare. En waarom ook niet?

Tevreden klanten