COMEDY HEALING

Activeer je innerlijke clown

Kitty Koedijk en Dr. Moira van het Comedy Healing Institute Inc. zijn op toernee, en jij bent erbij. Onder leiding van Dr. Moira leer je de nieuwste comedy-healing technieken toepassen en kan je eindelijk al je issues weglachen. Uit onderzoek blijkt dat Comedy Healing de beste methode is. All it takes: activeer je innerlijke clown en ontdek het zelf!

‘Comedy healing’ is een theatershow waarin comedy en healing samenkomen. Dr. Moira vertelt je de geschiedenis van het menselijke lijden, en hoe er in vroegere tijden werd omgegaan met zielepijn. Haar beste leerlinge Kitty Koedijk (Jennifer)neemt je mee in de wereld van zelfhulp. Wat werkte voor haar het allerbeste? Comedy Healing natuurlijk.

Met behulp van het C.L.O.W.N Model (TM) krijg je onmiddellijk inzicht in de methode van Comedy Healing. Heal jezelf in een wip!

Op de avond zelf is er ook gelegenheid om Kitty haar licentie te laten halen, door mee te denken als publiek over haar aanpak. Zie hoe Dr. Moira haar op de proef stelt, en steun Kitty om ook comedy healer te worden!

Comedy Healing voor je organisatie?

Wil je een compacte versie voor je medewerkers, collega’s of bedrijf van minimaal 25 minuten of langer? Dat kan ook! Wij spelen dan onze show als een interactieve workshop, met grappen op maat.

Voor bedrijfsaanvragen neem contact op met:

Humor Werkt 

Merel Kortekaas
T: 06 81 06 01 49
E: merel@humorwerkt.nl

Ilonka Blok
E: ilonka@humorwerkt.nl

 

Comedy Healing op Tournee 2022 werd ondersteund door vele donateurs via crowdfunding op Voordekunst.nl waar wij superdankbaar voor zijn. Ook is onze show mogelijk gemaakt door het NORMA fonds en door het Prins Bernhard Cultuurfonds.