Stichting LOKOMO Kunst

Het doel van onze stichting is het beoefenen en realiseren van theatrale producties. Alsmede het maken en produceren van kunst, ook in creatieve of conceptuele vorm. Daarnaast willen wij samenwerking tussen kunstenaars en verschillende disciplines bevorderen. Waar mogelijk zetten wij onze producties in voor educatie of ontwikkelingsdoeleinden. Onze missie is om de wereld te verrijken met onze producties.

De Stichting bestaat uit drie bestuursleden, een penningmeester, secretaris en voorzitter. Het bestuur komt samen om de doelstellingen van de Stichting te bespreken en de begroting op te stellen. Voorzitter: J. van de Loo, Secretaris: C. van der Linden en Penningmeester: G.J.T Beusmans. De Statuten van de Stichting zijn opgesteld bij de notaris en de inschrijving valt onder de Kamer van Koophandel: 50861204

Projectvoorbeeld: Goodtimestories, performance per telefoon

Een van onze speciale projecten tijdens Covid-19: GoodTimeStories was een voorleesproject voor performances per telefoon. Dit ging zowel om poëzie, verhaal als muziek (opera, jazz, zang)

Wij hebben dit project mogen realiseren, samen met acteurs, rappers, vertellers en zangers, die zich wilden inzetten voor deze sociale component. Een project dat ontstond in Corona tijd, en dat met succes werd afgerond.

Wil je de verhalen beluisteren die we hebben gemaakt en opgenomen?

Surf dan naar www.soundcloud.com/goodtimestories

Dit project werd mogelijk gemaakt door steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds. www.cultuurfonds.nl
PrinsBernhardCultuurfonds